Печиво зі шпинатом


Опубликованно 04.03.2018 08:50

Печиво зі шпинатом

Печиво зі шпинатом — смачно і апетитно! Не всі печиво повинно бути солодким, начинка солона так само гарна. Скористайтеся цим рецептом і переконайтеся самі! Печиво зі шпинатом до столу йде в якості смачної закуски. Інгредієнти: Тісто Борошно пшеничне 300 грам Сир 250 грам Масло вершкове або маргарин 200 грам Сіль щіпка Йогурт натуральний 3-4 столових ложки Начинка Шпинат заморожений 1 упаковка Цибуля ріпчаста 1 штука Часник 2 зубчики Бульйон опціонально Перець за смаком Сіль за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Качалка, форми для печива, тарілка, сковорідка, духовка. Приготування: Крок 1: готуємо начинку.

Шпинат обсмажте в сковороді на олії з додаванням дрібно нарізаного цибулі і часнику. Якщо буде сухе, додайте трохи бульйону. Посоліть і поперчіть в кінці, а знявши з вогню, остудіть. Крок 2: готуємо тісто.

Просійте борошно і змішайте її на столі з маслом (або маргарином), сиром і йогуртом. Посоліть і гарненько змішайте. У вас повинна вийти однорідна пружна маса.

Присипте стіл борошном і розкачайте на ньому тісто до товщини 0,5 сантиметра.

З допомогою формочок виріжте з тіста кружечки, а потім на половині із заготовок зробіть дірочки по формі сердечок або зірочок, або просто круглі, тут вже як вийде. Крок 3: випікаємо печиво.

Викладіть заготовки для печива на деко і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10 хвилин до золотистого кольору.

Готове печиво охолодіть до кімнатної температури. Крок 4: додаємо начинку.

Викладіть начинку на печива і накрийте зверху сердечками, злегка придавивши. Посипте зверху спеції і перець. Подавайте. Крок 5: подаємо печиво зі шпинатом.

Печиво зі шпинатом подавайте закуску або просто до чаю, не всі ж солодке жувати. Смачно дуже! Особливо для тих, кому подобається шпинат.Приємного апетиту!



Категория: Новости