Яєчня з черемшею


Опубликованно 04.03.2018 08:50

Яєчня з черемшею

Яєчня з черемшею — це швидкий і корисний сніданок. За вікном вже весна, нехай ще й холодна, але сонечко вже пригріває, тому хочеться додати до страви щось зелене, соковите, корисне. Черемша — відмінний варіант. Інгредієнти: Яйця 6-8 штук Черемша 50 грам Сіль за смаком Перець за смаком Масло рослинне для смаження

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, лопатка, ніж, дошка обробна. Приготування: Крок 1: нарізаємо черемшу.

Черемшу ретельно промийте, обсушити паперовими рушниками.

Наріжте черемшу на дуже маленькі шматочки. Крок 2: смажимо яйця.

Розігрійте на сковороді масло, збийте яйця з сіллю і перцем, і вилийте їх потім на сковорідку. Готуйте, постійно помішуючи, не даючи яєчні перетвориться в суцільний блін. Краще заважати лопаткою від краю до центру. Крок 3: додаємо в яйця черемшу.

В середині приготування додайте в яєчню черемшу. Доведіть все до готовності, не перестаючи помішувати. В кінці можна посолити і поперчити всі ще один раз. Крок 4: подаємо яєчню з черемшею.

Подавайте яєчню з черемшею гарячої. Обов'язково з шматочком хліба або печива тостом. Це дуже смачний і корисний сніданок! З нотками весняної свіжості.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Замість черемші цілком підійде шпинат, зелений лук або зелений часник.



Категория: Новости