Омлет, фарширований рибою


Опубликованно 05.03.2018 04:20

Омлет, фарширований рибою

Омлет, фарширований рибою, рекомендую на сніданок або вечерю. Це блюдо дуже різноманітить стіл, а готується простіше простого! По суті це просто той же омлет, але зі смачною і ситною начинкою. Інгредієнти: Яйця 3-4 штуки Молоко 2 столові ложки Перець 1/4 чайної ложки Сіль за смаком Масло для смаження (кокосове, наприклад) 2 столові ложки Помідор 1 штука Червона риба копчена 70 грам Перець болгарський 1/2 штуки Лук зелений (дрібно нарізаний) 3 столові ложки Проростки 2 столові ложки

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, віночок, тарілка Приготування: Крок 1: збиваємо яйця.

Розбийте яйця в миску. Додайте сіль, перець і молоко.

Збийте все віночком до однорідної консистенції. Крок 2: смажимо омлет.

Розігрійте в сковороді олію і вилийте яєчну масу. Готуйте, як звичайний омлет до рум'яної скоринки внизу, потім перевернувши і обсмаживши так само з іншого боку. Крок 3: фаршируємо омлет, фарширований рибою.

Викладіть Омлет на тарілку. Овочі промийте, перець наріжте соломкою, помідори-скибочками, а рибу — слайсами. Викладіть все це на одну сторону омлету, присипте цибулею і паростками, закрийте другою половиною омлету і подавайте. Крок 4: подаємо омлет, фарширований рибою.

Фаршировані рибою омлет потрібно подавати гарячим, відразу після приготування. По смаку можна додати соус, часниковий або сирний.Приємного апетиту!



Категория: Новости