Печиво з горіхами


Опубликованно 06.03.2018 05:05

Печиво з горіхами

Печиво з горіхами — пісочний десерт для всієї родини. Печиво виходить смугасте, листкове, з начинкою з горіхів і цукатів. Смачно, солодко і по-домашньому смачно! Таке печиво особливо подобається дітям, так і дорослі встояти не в силах. Інгредієнти: Тісто Борошно пшеничне 300 грам + 50 грам додатково Жовтки яєчні 3 штуки Цукор 20 грам Сіль 1 щіпка Масло вершкове 180 грам Сметана 2 столові ложки Порошок какао 25 грам Начинка Арахіс опціонально Горіхи волоські терті 2 столових ложки Курага опціонально Чорнослив опціонально Насіння гарбуза опціонально Журавлина сушена опціонально

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Качалка, ніж, деко, пергамент для випічки. Приготування: Крок 1: готуємо тісто.

Змішайте борошно, яєчні жовтки, цукор, масло і сіль. Замісіть до однорідної консистенції. У вас вийде досить щільне і нелипким тісто. Розділіть його на дві частини.В одну частину додайте сметану, какао-порошок, добре перемішайте, щоб маса знову стала однорідною.Загорніть обидва колобочка в харчову плівку і відправте в холодильник на 60 хвилин. Крок 2: розкачуємо тісто.

Охолоджене тісто розділіть. Кожен колобок поріжте на чотири рівні частини.Присипте стіл борошном і з кожної четвертинки розкачати прямокутник розміром 9 на 15 сантиметрів. Крок 3: збираємо шари печива.

Чергуйте шари тіста, складаючи їх один на одного: шоколадне і біле; а між ними додавайте начинку з горіхів, нарізаних сухофруктів і гарбузового насіння.

В кінці у вас повинен вийти такий ось прямокутник з двох шарів шоколадного і двох — білого тіста.

Чотири заготовки вийдуть в підсумку. Оберніть в папір для випічки і відправте в холодильник на 30 хвилин. Потім кожну розрізати на прямокутники вужчий. Крок 4: запікаємо печиво з горіхами.

Викладіть заготовки з тіста на деко, покритий пергаментом для випічки і відправте всі запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.Після запікання печінкою треба дати охолонути до кімнатної температури, а потім нарізати його на смужки. Крок 5: подаємо печиво з горіхами.

Печиво з горіхами подавайте як десерт до чаю або кави. Це прекрасна домашня випічка прикрасить ваш стіл і підніме настрій.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– В якості начинки ви так само можете використовувати мигдаль, фундук і інші горіхи.



Категория: Новости