Смажена цілком картопля


Опубликованно 06.03.2018 05:05

Смажена цілком картопля

Смажена цілком молода картопля готується зазвичай на вечерю, служить в якості гарніру або просто з маслом дуже смачно. Головне брати овочі середнього розміру з тонкою шкіркою, тоді все прекрасно приготується. Інгредієнти: Картопля молода (середнього розміру) 1 кілограм Сіль 1 столова ложка Олія рослинна 1-2 столові ложки Спеції для картоплі за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, каструля, вилка, ложка. Приготування: Крок 1: варимо картоплю.

Картопля молода потрібно чистити щіткою, знімаючи тонку шкірку під проточною водою. Робиться це дуже легко і швидко.Потім очищені картоплини, покласти в солону воду, поставте на вогонь, доведіть до кипіння і готуйте до тих пір, поки картопля не стане м'яким. Крок 2: смажимо картоплю.

Розігрійте в сковороді масло і викладіть в нього відварену картоплю. Зверху посипте спеціями і смажте на сильному вогні до злегка золотистого кольору. Крок 3: подаємо смажену цілком картоплю.

Смажена цілком картоплю на смак виходить просто відмінним. Ароматний і апетитно розламується виделкою. Краще гарніру просто не придумати. Можна подавати з маслом (краще вершковим), з солоними огірками і маринованої хрусткою капустою.Приємного апетиту!



Категория: Новости