Картопля, фарширована беконом


Опубликованно 08.03.2018 04:30

Картопля, фарширована беконом

Картопля, фарширована беконом, я готую за вихідним для всієї родини. Запечена картопля просто не може вийти несмачно, а якщо готувати його уміючи, та знати, які інгредієнти додати, щоб вийшло ще краще... загалом, рекомендую! Інгредієнти: Картопля середнього розміру опціонально Бекон копчений опціонально Сіль за смаком Перець за смаком Мускатний горіх за смаком Сир пармезан опціонально Сметана 18% опціонально Олія оливкова опціонально

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Ніж, деко для запікання, терка, прихватки, ложка. Приготування: Крок 1: готуємо картоплю.

Картоплю ретельно промийте, як слід пройшовшись по ньому грубої щіточкою і споласківая овочі водою. Потім обсушіть їх і зробіть з одного боку глибокі надрізи, але не дорізуючи її до кінця.Бекон краще взяти відразу нарізаний тонкими скибочками. Розріжте його вздовж, щоб вийшли короткі шматочки. І розкладіть бекон зроблені прорізи. Крок 2: запікаємо картопля, фарширований беконом.

Розкладіть фарширований картопля на деко, полийте його маслом, посипте сіллю і перцем і відправте в розігріту до 200 градусів духовку. І запікайте до готовності картоплі.За 7-10 хвилин (приблизно) до кінця запікання змастіть кожен картопля столовою ложкою сметани і посипте зверху тертим пармезаном. Поверніть в духовку ще на 7-10 хвилин, щоб сир розплавився. Крок 3: подаємо картопля, фарширований беконом.

Картопля, фарширована беконом виходить запаморочливо смачним. І як просто готується! Я дуже люблю печену картоплю, а в компанії з сиром і беконом вона мені подобається найбільше.Приємного апетиту!



Категория: Новости