Свинячі відбивні в паніровці з лука


Опубликованно 12.03.2018 03:20

Свинячі відбивні в паніровці з лука

Свинячі відбивні в паніровці з лука — соковите м'ясо в хрусткій скоринці. Його можна подавати на обід, на вечерю і на святковий стіл. В якості гарніру до таких отбивным чудово підходить картоплю і тушковані овочі. Інгредієнти: Свинячі відбивні 2 штуки Цибуля сушена 1/2 пачки Яйця 2 штуки (маленьких) Спеції за смаком Пластівці кукурудзяні 1 стакан Масло рослинне для смаження

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Тарілка, виделка, сковорода, лопатка. Приготування: Крок 1: збиваємо яйця.

Яйця розбийте в тарілку, додайте спеції і гарненько збийте. Крок 2: покриваємо відбивні паніровкою.

Підготуйте тарілки з сушеним цибулею і з кукурудзяними пластівцями.Свинячі відбивні обваляйте спершу в цибулі, потім гарненько у збитих яйцях.

Після яєць відправте свинину в кукурудзяні пластівці. Паніровка не повинна бути дуже товстою, але необхідно зробити її рівномірною. Крок 3: смажимо свинячі відбивні в паніровці з лука.

Розігрійте в сковороді масло рослинне і відправте на нього відбивні, вкриті паніровкою. Смажте на середньому вогні до золотистого кольору з обох сторін.Масла для смаження знадобиться досить багато, так що щоб прибрати його надлишки після, умочіть приготовані відбивні паперовими рушниками. Крок 4: подаємо свинячі відбивні в паніровці з лука.

Свинячі відбивні, засмажені в цибулевому паніровці, подавайте гарячими. Обов'язково з овочевим гарніром, щоб м'ясо добре переварилось і усвоилось.Приємного апетиту!



Категория: Новости