Булочки з грибами


Опубликованно 12.03.2018 17:46

Булочки з грибами

Булочки з грибами готуються так само просто, як кекси, тобто їх не треба ліпити, адже тісто досить рідке, завдяки чому готові булочки виходять особливо м'якими і смачними. Солона начинка робить їх відмінним варіантом для перекусу. Інгредієнти: Гриби консервовані-150 грам Маслини без кісточок 70 грам Сир тертий 2 столові ложки з гіркою Яйця 2 штуки Молоко 125 мілілітрів Дріжджі сухі 1 чайна ложка Олія рослинна 70 мілілітрів Борошно пшеничне 180 грам Базилік кілька листя Сіль за смаком Маргарин для змащування формочок

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Формочки, віночок, тарілка, ложка, формочки для кексів. Приготування: Крок 1: заварюємо дріжджі.

Нагрійте молоко, щоб його температура стала трохи вище кімнатної. Додайте дріжджі, перемішайте і залиште на 10 хвилин. Крок 2: готуємо тісто.

Збийте яйця з сіллю до пишної піни, потім додайте масло і знову добре перемішайте. Висипте в яйця ж просіяне борошно.

Добре все перемішайте, а потім влийте молоко з дріжджами і замісити віночком густе, але рідке тісто. Крок 3: додаємо в тісто начинку.

Поріжте дрібно маслини і гриби, порубаєте базилік, додайте все це і тертий сир в тісто. Дуже добре перемішайте, щоб розподілити начинку по всій масі рівномірно. Крок 4: випікаємо булочки з грибами.

Змастіть формочки для кексів маргарином, присипте їх борошном і заповнити тістом на 2/3.

Нагрійте духовку до 180 градусів, відправте в неї запікатися ваші булочки на 40 хвилин, поки вони не стануть рум'яними і повітряними. Готовність так само для вірності можна перевірити зубочисткою. Крок 5: подаємо булочки з грибами.

Вийміть булочки з форми, трохи остудіть і подавайте.

Тісто виходить м'яке, а шматочки начинки дуже смачно виділяються. Їсти з чаєм на полуденок!Приємного апетиту!



Категория: Новости