Курячі рулети з грибами і сиром


Опубликованно 13.03.2018 10:20

Курячі рулети з грибами і сиром

Курячі рулети з грибами і сиром — маленькі, апетитні, підсмажені і з соковитою начинкою. Сир і гриби — безпрограшне поєднання для такого випадку. А соковитість курячої грудки допомагає зберегти кляр. Інгредієнти: Філе куряче 1 штука (велике) Печериці 400 грам Сир 100 грам Сіль за смаком Перець за смаком Прованські трави за смаком Олія рослинна опціонально Сухарі для панірування опціонально Яйце 1 штука

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, ніж, молоточок, лопатка. Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

Печериці промийте, наріжте на маленькі шматочки і обсмажте в невеликій кількості олії. В кінці приготування приправте гриби сіллю, перцем і травами. Дайте трохи охолонути.Сир натріть.Куряче філе розріжте на три або чотири тонких скибочки. Спершу відокремте від великого філе маленьке, а потім розділіть кожну вздовж навпіл. Злегка відбийте, посоліть, поперчіть і покладіть гриби з сиром. Загорніть. Крок 2: смажимо курячі рулети з грибами і сиром.

Розігрійте на сковороді олію, занурте рулети спершу у збите яйце, потім в панірувальні сухарі і відправте смажитися до золотистої скоринки.Перевертайте акуратно, тільки коли тісто добре схопиться і стане золотистим. Крок 3: подаємо курячі рулети з грибами і сиром.

Курячі рулети з грибами і сиром подавайте гарячими. Це відмінна закуска, а так само досить ситне основне блюдо. Можна подати з овочевим салатом або пюре.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Замість панірувальних сухарів можна використовувати висівки або подрібнені кукурудзяні пластівці.



Категория: Новости