Макарони з горіхами кешью і шавлією


Опубликованно 14.03.2018 01:10

Макарони з горіхами кешью і шавлією

Макарони з горіхами кешью і шавлією — просто і зі смаком! З олії готується ароматний соус, який додається до макаронів і надає їм приголомшливий смак, а горіхи — це родзинка страви! Рекомендую спробувати. Інгредієнти: Макарони 200 грам Горіхи кешью 40 грам Масло вершкове 100 грам Шавлія листя 5

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, каструля, ступка, деко, ступка. Приготування: Крок 1: варимо макарони.

Макарони відправте в киплячу підсолену воду і варіть їх до стану аль-денте. Якщо на етикетці макаронних виробів не зазначено, скільки варити саме до такого стану, просто готуйте їх на 0,5-1 хвилину менше, ніж потрібно для повної готовності. Крок 2: підсушуємо горіхи.

Горіхи покладіть на деко, покритий пергаментом для випічки і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте протягом 5-6 хвилин, поки вони не підсмажаться.Підсушені горіхи подрібніть в ступці. Крок 3: готуємо соус.

Розтопіть вершкове масло і грійте його протягом 4-х хвилин, помішуючи. Зменшіть вогонь і покладіть в олію листя шавлії.Зніміть соус з вогню, посоліть і поперчіть за смаком. Крок 4: подаємо макарони з горіхами кешью і шавлією.

Вилийте гаряче масло зі спеціями до макаронів і гарненько перемішайте. Викладіть макарони на тарілку, посипте подрібненими горіхами кешью і подавайте!Приємного апетиту!



Категория: Новости