Цибулевий хліб в мультиварці


Опубликованно 16.03.2018 03:20

Цибулевий хліб в мультиварці

Пишний цибульний хліб гарний і з супом, і для бутербродів до чаю. Приготуйте його своїми руками, адже це зовсім нескладно. Інгредієнти: Борошно 1 кілограм Вода 0,5 літра Дріжджі сухі 1 грам Сіль 1 столова ложка Цибуля 2 штуки Масло рослинне 3 столові ложки

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

мультиварка Приготування:

В пів-літра теплої води розмішав 1 ст. л. солі, 1 ст. л. та пачку дріжджів (11гр). Помішуючи поступово засинаю в посуд 1 кг борошна. В процесі додав в тісто обсмажений до прозорості цибулю (2шт). Отримане тісто накриваю рушником і залишаю на годину. Потім розміщую в мультиварку на 15 хв з температурою 35 градусів. Тісто має піднятися на 2/3 об'єму. Ставлю режим "випічка" на 1 годину, після перевертаю хліб в мисці ставлю режим "випічка" ще на 40 хвилин. Цибулевий хліб готовий.Приємного апетиту!



Категория: Новости