Пиріг з пісочного тіста з Нутеллою


Опубликованно 16.03.2018 03:20

Пиріг з пісочного тіста з Нутеллою

Пиріг з пісочного тіста з Нутеллою сподобається і дорослим, і дітям. Домашня випічка завжди смачніше, тому дуже рекомендую взяти цей рецепт на замітку і обов'язково приготувати з нього. Інгредієнти: Борошно 3 склянки Олія 200 гр Яйце 1 штука Цукор 1,5–2 ст. л Сода 1/4 чайної ложки Сіль 1/4 чайної ложки Нутелла або інша шоколадно-горіхова паста 200 гр Жовтки-2 штуки

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар: Приготування:

У миску розбиваємо 1 яйце цілком і 2 жовтки. Збиваємо міксером або віночком до утворення легкої піни. Додаємо цукор, перемішуємо. М'яке вершкове масло нарізаємо кубиками і додаємо в миску. Додаємо просіяне борошно. У борошно додаємо соду і цукор. Вимішуємо тісто. Воно виходить м'яким, але не липне до рук. Тісто закутуємо в плівку і ставимо в холодильник мінімум на 1 годину. Виймаємо тісто з холодильника і відокремлюємо приблизно 1/5 частина для смужок. Робочу поверхню присипаємо борошном, і розкачуємо тісто товщиною 1.5 див. Форму для випікання присипаємо борошном і поміщаємо у форму тісто, розподіляючи його по дну форми, формуючи бортики висотою приблизно 1 див. Викладаємо Нутеллу, розподіляючи її рівномірно. Менше тісто розкачуємо товщиною 1 см і вирізаємо смужки. Викладаємо смужки на тісто. Ставимо в заздалегідь розігріту до 180-190 градусів духовку на 20-25 хвилин. Виймаємо з духовки і даємо охолонути. Приємного апетиту!



Категория: Новости