Рубані курячі котлети з майонезом і перцем


Опубликованно 21.03.2018 04:20

Рубані курячі котлети з майонезом і перцем

Рубані курячі котлети з майонезом і перцем — прекрасне обідня страва. Завдяки майонезу куряче філе виходить соковитим і в міру жирним, а хрусткі перці додають апетитний колір і смак. Інгредієнти: Філе куряче 1 штука Майонез 1 столова ложка Гірчиця 1 чайна ложка Яйце 1 штука Сир 50 грам Крохмаль картопляний 1 столова ложка Перець солодкий 1/2 штуки Петрушка зелена 1 столова ложка (нарізана) Сіль 1 чайна ложка Перець 1/2 чайної ложки Майоран 1/2 чайної ложки Масло рослинне для смаження

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, ніж, дошка, тарілка, ложка, лопатка. Приготування: Крок 1: рубаємо куряче філе.

Вимийте куряче філе, обсушіть і наріжте кубиками маленького розміру.

Змішайте курку з майонезом, картопляним крохмалем, яйцем, гірчицею і спеціями. Добре перемішайте. Крок 2: нарізаємо перець і сир.

Перчини, сир і зелень наріжте на дрібні шматочки. Крок 3: додаємо перець і сир до м'яса.

Додайте сир, перець і зелень в тарілку до м'яса. Дуже добре все перемішайте, щоб інгредієнти розійшлися рівномірно.Накрийте харчової плівкою і залиште в холодильнику на кілька годин або навіть на всю ніч. Крок 4: смажимо рубані курячі котлети з майонезом і перцем.

Розігрійте на сковороді олію і викладіть ложкою м'ясо птиці, змішане з овочами і майонезом. Викладайте ложкою, формуючи невеликі котлетки прямо на сковороді. Смажте до золотистої скоринки з обох сторін. Перевертайте котлети тільки тоді, коли вони схопляться. Крок 5: подаємо рубані курячі котлети з майонезом і перцем.

Курячі котлети січені подавайте гарячими. Як гарнір підійде що завгодно: картопля, макарони, рис, тушковані овочі. А влітку це може бути навіть салат зі свіжих овочів.Приємного апетиту!



Категория: Новости