Як правильно смажити минтай


Опубликованно 22.03.2018 12:00

Як правильно смажити минтай

Як швидко і смачно посмажити минтай до хрусткої скоринки? Апетитна рибка для вашого обіду і вечері! Інгредієнти: Минтай 1 тушка Цукор 1 їдальня ложка Сіль 1 столова ложка Лимон 1/3 штуки Лист лавровий 1штука Борошно за смаком Масло рослинне для смаження

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

сковорода Приготування:

Очищаю тушки минтая від хвостів і плавників, видаляю чорну плівку з черевець риб. У теплій воді розмішую по одній столовій ложці цукру і солі, вичавлюю третину лимона, додаю один листок лаврового листа. Мариную шматки минтая близько півгодини. Потім насухо обтираю кожен шматок серветкою і ретельно обвалюю в підсоленій борошні кожен шматок минтая. Обсмажую рибу в гарячому маслі на сковороді до хрусткої скоринки.



Категория: Новости