Картопляний салат з болгарським перцем


Опубликованно 23.03.2018 18:10

Картопляний салат з болгарським перцем

Приготуйте до обіду ситний картопляний салат з болгарським перцем. Цей салат можна подавати як основну страву, і як гарнір. У нього все добре, і все дуже смачно. Рекомендую! Інгредієнти: Картопля 2 штуки Перець болгарський червоний 1 штука Цибуля ріпчаста 1 штука (маленький) Капуста цвітна маринована 2 суцвіття Насіння гарбуза, льону, соняшнику і т. п.) 2 столові ложки Маслини без кісточок 1 жменя Олія оливкова 5-6 столових ложок Сіль про смаком Перець за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Тарілка, ніж, ложка. Приготування: Крок 1: запікаємо перець.

Перець запечіть на газовій плиті до чорноти. Перевертайте коли овоч обпечеться з одного боку на інший.Потім болгарський перець очистіть від шкірки, насіння і приберіть гілочку. М'якоть наріжте соломкою. Крок 2: готуємо інші інгредієнти.

Цвітну капусту і цибулю дуже дрібно наріжте, а потім змішайте їх з різними насінням.Картопля зваріть в підсоленій воді, остудіть і очистіть від шкірки. Наріжте кубиками. Крок 3: змішуємо картопляний салат з болгарським перцем.

Змішайте всі підготовлені інгредієнти в глибоку тарілку, додайте маслини, оливкова олія і сіль з перцем за смаком. Гарненько перемішайте, щоб масло і спеції покрили всі складові салат рівномірно.Подавати відразу після приготування. Крок 4: подаємо картопляний салат з болгарським перцем.

Картопляний салат з болгарським перцем подавайте до столу, або відразу ж після приготування, або охолодженим. Просте і досить навіть класичне поєднання інгредієнтів зазвичай доводиться по душі всім.Приємного апетиту!



Категория: Новости