Картопляний суп-пюре з сиром


Опубликованно 02.04.2018 03:20

Картопляний суп-пюре з сиром

Картопляний суп-пюре з сиром — це корисний і ситний обід. Я вважаю, що самі смачні супи-пюре готуються саме з картоплі, а якщо додати до нього ще і плавлений сир, то виходить просто смакота. Пальчики оближеш! Інгредієнти: Картопля 400 грам Сіль за смаком Перець за смаком Петрушка за смаком Морква 1 штука Порей (біла частина) 1 штука Бульйон або розведений бульйонний кубик 1,5 літра Петрушка за смаком Сир плавлений 1 пачка

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Блендер, каструля, ложка. Приготування: Крок 1: варимо картоплю.

Картоплю очистіть, наріжте кубиками середнього розміру і добре промийте.

Промийте картоплю холодною водою кілька разів.

Вилийте в каструлю бульйон, покладіть ту ж картоплю, моркву, цибулю, сіль, лавровий лист і перець. Поставте на середній вогонь і варіть до м'якості овочів. Крок 2: збиваємо суп блендером.

Коли картопля і морква зваряться, вийміть з бульйону лаврові листи і перець горошком, а потім збийте суп з допомогою заглибного блендера до кремової консистенції. Крок 3: додаємо сир.

Додати плавлений сир і знову збийте все блендером. Спробуйте суп: чи достатньо солі. Досоліть, якщо потрібно, і подавайте до столу. Крок 4: подаємо картопляний суп-пюре з сиром.

Розлийте суп-пюре на порції і подавайте гарячим, прикрасивши кожну тарілку дрібно нарізаною зеленню. Можна додати до цього грінки, сухарі або зверху посипати пармезаном.Приємного апетиту!



Категория: Новости