Курячий суп з повітряними галушками


Опубликованно 13.04.2018 05:50

Курячий суп з повітряними галушками

Супи з галушками я люблю з дитинства. Був час, коли я думала, що готувати їх дуже складно. Але виявилося, що все зовсім не так. Приготувати смачний курячий суп з повітряними галушками дуже навіть легко! І він дуже подобається дітям. Інгредієнти: Набір для супу курячий (або частини курки) 1 штука Цибуля ріпчаста 1 штука Морква міні 1 чашка Капуста брюссельська 1 чашка Перець болгарський червоний 1 штука Петрушка свіжа 1 пучок Яйця 2 штуки Розпушувач для тіста 1 чайна ложка Сіль 1 чайна ложка (або за смаком) Крохмаль кукурудзяний 1 столова ложка Манка 10 столових ложок Олія рослинна 1 столова ложка

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Каструля, ніж, тарілка, ложка, ополоник. Приготування: Крок 1: варимо бульйон і овочі.

Надішліть курку варитися в наповнену водою каструлю. Посоліть за смаком. Готуйте до тих пір, поки м'ясо не буде легко зніматися з кісток. Тоді вийміть шматочки курки і видаліть кістки і шкіру.А в готовий бульйон відправте очищені і нарізані овочі.

Додайте туди ж зняте з кісток м'ясо, посоліть і поперчіть ще, якщо потрібно. І готуйте до м'якості овочів. Крок 2: готуємо тісто для галушок.

Відокремте жовтки від білків. Жовтки змішайте з сіллю і маслом до однорідної маси.

Білки збийте в пишну стійку піну.

Тепер змішайте масу з жовтків з білками, додайте розпушувач для тіста, кукурудзяний крохмаль і манку. Добре перемішайте (без міксера, тільки ложкою або лопаткою).Надішліть суміш в холодильник на 10 хвилин. Крок 3: додаємо в суп галушки.

Коли овочі будуть майже готові, дістаньте суміш для галушок з холодильника і за допомогою столової ложки зачерпывайте трохи і опускайте в суп, допомагаючи зняти тісто другою ложкою.

Галушки готові, коли спливуть всі на гору. В залежності від розміру я варю їх до 15 хвилин. Щоб перевірити, приготувався тісто, просто підніміть одну і розріжте навпіл.У самому кінці додайте в суп дрібно нарізану петрушку. Крок 4: подаємо курячий суп з повітряними галушками.

Курячий суп з повітряними галушками — прекрасний обід! Підходить для всієї родини. Корисно, поживно і ситно! А які галушки виходять легкі і смачні.Подавайте просто так або зі сметаною.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– При варінні бульйону можете додати лавровий лист, запашний перець і інші спеції, які вам подобаються.



Категория: Новости