Деруни з перцем і кабачком


Опубликованно 14.04.2018 07:00

Деруни з перцем і кабачком

Деруни з перцем і кабачком — вдосконалений варіант класичних картопляних драніков. Тонкі, хрусткі і дуже смачні. Готуються простіше простого, подаються зі сметаною до обіду або вечері. Інгредієнти: Картопля 8 штук (невеликого розміру) Кабачок або цукіні 1 штука Перець 2 штуки Цибуля 1 штука Часник 6 зубчиків Яйце 1 штука Приправа універсальна 1 столова ложка Паприка гостра 1/2 чайної ложки Борошно пшеничне 3-4 столових ложки Сухарі панірувальні 2-3 столових ложки Масло рослинне для смаження

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, блендер, лопатка. Приготування: Крок 1: чистимо овочі.

Картоплю почистіть, наріжте шматочками і подрібніть за допомогою блендера.Потім додайте в блендер шматочки очищених від насіння болгарських перців і очищеного від шкірки кабачка. Так само подрібніть, поступово (відразу все просто не увійде), додаючи цибулю і часник.У самому кінці додайте яйце. Крок 2: змішуємо інгредієнти.

Додати до овочевої маси борошно і приправу і ретельно перемішайте всі столовою ложкою. Додайте так само панірувальні сухарі і гостру паприку. Крок 3: смажимо деруни з перцем і кабачком.

Розігрійте на сковороді рослинне масло, а потім ложкою викладайте в нього тісто, формуючи деруни. Обсмажте до золотистої скоринки з обох сторін.Після смаження умочіть деруни рушниками, щоб прибрати зайвий жир. Крок 4: подаємо деруни з перцем і кабачком.

Деруни з перцем і кабачком гарні до столу як гарячими, так і холодними. Обов'язково зі сметаною. Можна так само з салатом зі свіжих овочів.Приємного апетиту!



Категория: Новости