Оладки з морквою


Опубликованно 20.04.2018 08:40

Оладки з морквою

Оладки з морквою виходять солодкими, повітряними і дуже смачними. Готуйте їх на сніданок або полуденок. Вони відмінно підходять для дитячого харчування. Готуються дуже просто і швидко! Інгредієнти: Морква заморожена 200 грам Борошно 140 грам Розпушувач для тіста 1 чайна ложка Яйця 3 штуки Апельсин (сік і цедра) 1 штука Спеції для пряників 1 чайна ложка Цукрова пудра 3 столових ложки Масло рослинне для смаження

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, лопатка, ніж, терка, шумівка, каструля, віночок. Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

Морквину спершу киньте в каструлю з киплячою водою і проваріть близько 5 хвилин, не більше, потім шумівкою виловите або відкиньте на друшляк і дайте воді стекти. Остудіть.Апельсин промийте, обшпарте окропом, зніміть з 1/2 фрукта цедру. Розріжте апельсин навпіл і вичавте з кожної половинки сік.Розбийте яйця.Змішайте борошно з розпушувачем для тесту, цукровою пудрою і спеціями для пряників. Крок 2: готуємо тісто.

Змішайте яйця з борошном і цедрою. Змішайте так, щоб розбилися всі грудочки.

Додайте в однорідне тісто шматочки моркви. Крок 3: смажимо оладки з морквою.

Розігрійте в сковороді олію, викладіть в неї столовою ложкою тісто. Один оладок — одна столова ложка. Смажте на середньому вогні по 2-3 хвилини на кожній стороні. Оладки повинні стати рум'яного кольору. Крок 4: подаємо оладки з морквою.

Оладки з морквою смачніше поки гарячі. Подавайте їх з йогуртом або сметаною, посипавши цукровою пудрою.Приємного апетиту!



Категория: Новости