Куряча печінка з карамелізованими яблуками


Опубликованно 21.04.2018 13:20

Куряча печінка з карамелізованими яблуками

Куряча печінка з карамелізованими яблуками — ресторанна страва, яке настільки легко готується, що ви легко можете порадувати їм себе і свою сім'ю. Дуже смачне та вишукане поєднання. Обов'язково спробуйте! Інгредієнти: Печінка куряча 600 грам Цибуля 2 штуки Перець болгарський 1 штука Яблука 3 штуки Кориця за смаком Цукрова пудра опціонально Борошно опціонально Масло вершкове для смаження Сіль за смаком Перець за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, лопатка, ніж кухонний, дошка обробна. Приготування: Крок 1: готуємо печінку.

Курячу печінку промити, вимочити в молоці або холодній воді і обсушити гарненько з допомогою паперових рушників. Після чого поперчіть, посоліть печінка, додайте трохи кориці і обваляйте її в борошні гарненько. Крок 2: смажимо яблука.

Яблука вимийте, видалите гілочку і серцевиною з насінням. Наріжте фрукти на шматочки товщиною 0,5-1 сантиметр. Посипте яблука цукровою пудрою.

Розігрійте в сковороді олію і обсмажте в ньому яблука до глазурованої скоринки. Перевертайте акуратно, так, щоб скибочки фруктів не розвалилися.Після смаження перекладіть карамелизованные яблука в тарілку і накрийте фольгою, щоб вони не охололи. Крок 3: смажимо печінку.

У тій же сковороді, в якій смажили яблука, спершу злегка обсмажте порізану півкільцями цибулю, потім додайте перець і через якийсь час ще й печінку. Обов'язково додайте ще трохи олії.І смажте на середньому вогні до готовності курячої печінки. Крок 4: подаємо курячу печінку з карамелізованими яблуками.

На тарілку для подачі викладіть кілька карамелізованих скибочок яблука, а зверху печінку разом з цибулею і перцем. Подавайте гарячим як основне блюдо. Пальчики оближеш, як смачно!Приємного апетиту!



Категория: Новости