Пиріг з сиром і ковбасою


Опубликованно 21.04.2018 13:20

Пиріг з сиром і ковбасою

Пиріг з сиром і ковбасою готується з дріжджового тіста, бо виходить дуже м'яким і особливо смачним. Начинка пирога дуже проста, але разом з тим досить оригінальна. Я рекомендую приготувати та спробувати! Інгредієнти: Для тіста Борошно пшеничне 500 грам Цукор 1 їдальня ложка Масло вершкове 50 грам Сіль за смаком Дріжджі 20 г свіжих) Вода тепла 250 мілілітрів Для начинки Ковбаса або шинка опціонально Сир Кашкавал опціонально Сир Емменталь опціонально Помідори опціонально Додатково Яйце або тільки жовток для тіста

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Качалка, тарілка, ніж, духовка, пергамент для випічки. Приготування: Крок 1: готуємо тісто.

Просійте борошно, зробивши гірку. У центрі зробіть виїмку, покладіть туди дріжджі і влити теплу воду. Додайте сіль, м'яке вершкове масло і цукор. І руками замісіть однорідне м'яке тісто.Приберіть тісто у велику тарілку, накрийте зверху і нехай піднімається протягом години.Після розкачайте тісто в прямокутник невеликої товщини. Крок 2: формуємо пиріг з сиром і ковбасою.

Покладіть в центр тіста шматочки ковбаси або шинки, на них скибочки помідор і сир, а зверху знову ковбасу.З боків від центру зробіть розрізи, розпусивши тісто. І отримані смужки складіть у центр на начинку, чергуючи один з одним. Як плетінку.Змастіть верх збитим яйцем. Крок 3: запікаємо пиріг з сиром і ковбасою.

Перекладіть пиріг акуратно на деко (найзручніше для цього відразу ліпити його на пергаменті) і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.

Запікайте протягом 30 хвилин.До столу подавайте гарячим або холодним. Смачно в будь-якому разі. Крок 4: подаємо пиріг з сиром і ковбасою.

Пиріг з сиром і ковбасою подається в якості закуски. Наріжте його на шматочки і їжте. Дуже смачно.Приємного апетиту!



Категория: Новости