Салат з нутом і курячою грудкою


Опубликованно 23.04.2018 11:00

Салат з нутом і курячою грудкою

Я люблю готувати для своїх домашніх смачні і прості страви, так щоб на готування не йшла сила-силенна часу, але всі залишилися ситими. Салат з нутом і курячою грудкою — саме таке блюдо. Можна подавати його в якості основного або як доповнення до гарячого, але майте на увазі, що салат виходить досить ситним. Інгредієнти: Нут консервований 1 банка Куряча грудка 1/2 штуки Олія (для смаження) 2-3 столові ложки Сіль за смаком Перець за смаком Цибуля зелена 2-3 штуки Салат за смаком Перець болгарський червоний 1 штука Оцет бальзамічний 2 столові ложки Олія оливкова 2 столові ложки

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, салатниця, лопатка, ніж кухонний. Приготування: Крок 1: смажимо курку.

Курячу грудку очистіть від шкіри і кісток, наріжте кубиками і обсмажте до золотистого кольору на олії. В кінці приготування приправити курку сіллю і перцем, перекладіть в тарілку і дайте трохи охолонути. Крок 2: нарізаємо овочі.

Зелена цибуля промийте разом з салатом, обсушіть і наріжте. Цибуля покришіть кільцями, а салат — просто маленькими шматочками.Перець очистіть і наріжте кубиками маленького розміру.З нуту злийте рідину, а потім промийте його, ополоснувши холодною водою. Крок 3: готуємо заправку.

Змішайте бальзамічний оцет з маслом, додавши сюди ж сіль і перець. Перемішуйте, поки заправка не стане однорідною. Крок 4: заправляємо салат з нутом і курячою грудкою.

Змішайте підготовлені овочі, нут і курячу грудку в салатниці, вилийте зверху заправку і добре перемішайте ще раз. Крок 5: подаємо салат з нутом і курячою грудкою.

Салат з нутом і курячою грудкою подавайте відразу після приготування. Як я вже говорила, це ситна страва, яку я завжди подаю як самостійно, але цілком можна приготувати його як додаток до пюре або макаронів, наприклад.Приємного апетиту!



Категория: Новости