Торт «Банановий каприз» - ніжний крем і смачні коржі


Опубликованно 23.04.2018 11:00

Торт «Банановий каприз» - ніжний крем і смачні коржі

Торт «Банановий каприз» виходить дуже смачним, ніжним і ароматним. Випічка з бананами завжди популярна і серед дітей, і серед дорослих. Впевнена, що спробувавши один раз, він стане одним з ваших улюблених.Коржі на згущеному молоці набувають легкий вершковий смак, а в поєднанні з бананами і сметанним кремом просто ідеальні.Смачний торт, при мінімальній кількості кроків приготування. Дуже рекомендую! Інгредієнти: Коржі Борошно 170 г Яйця 3 шт. Згущене молоко-1 бан. ( 380 г) Сода 1 ч. л. Сметанний крем Сметана (22-25%) 300 г Цукрова пудра-80 г Банани-3 шт. Шоколад чорний 90 г

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар: Приготування:

Кроки приготування:1. Готуємо тісто: яйця збиваємо зі згущеним молоком, додаємо гашену соду, борошно і все перемішуємо.2. Поділяємо тісто на 3 частини і випікаємо 3 коржі при температурі 180 градусів 20-25 хвилин.3. Готуємо крем: сметану збиваємо з цукровою пудрою.4. Нарізаємо кружечками банани.5. Збираємо торт. Наносимо крем на корж викладаємо банани, поверх бананів знову наносимо крем і таким чином поступаємо з кожним коржем, викладаючи їх один на одного.6. Прикрасити торт можна шоколадом.Приємного апетиту!



Категория: Новости