Томатний крем-суп з сочевицею
Опубликованно 28.04.2018 06:10
Томатний крем-суп з сочевицею — ситне обідня страва. Простий у приготуванні, пряний за смаком і досить густий. Для хрускоту і додаткового смаку при подачі в суп додаються соняшникове насіння. Рекомендую! Інгредієнти: Вода 1 літр Томатна паста 100 мілілітрів Сочевиця червона 8 столових ложок Морква 4 штуки Цибуля 1 штука Часник 1 зубчик Масло вершкове 1 столова ложка Часник 2 зубчики Насіння соняшника за смаком Сіль за смаком Перець за смаком Прованські трави за смаком
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Каструля, блендер, ніж, ложка. Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Почистіть моркву, цибулю і часник, а потім дуже дрібно покришіть овочі на маленькі шматочки. Крок 2: варимо томатний крем-суп з сочевицею.
Залийте воду в каструлю, додайте в неї нарізані овочі, накрийте кришкою, доведіть до кипіння і варіть. Варіть близько 8 хвилин, потім додайте сочевицю і перемішайте. Приправте сіллю і перцем і продовжуйте готувати поки сочевиця не стане м'якою.
Додайте томатну пасту і трави. Крок 3: подрібнюємо блендером.
Змішайте суп блендером до кремової консистенції. Додайте вершкове масло і поверніть суп на повільний вогонь. Варіть все ще протягом пари хвилин. Крок 4: подаємо томатний крем-суп з сочевицею.
Гарячий томатний крем-суп з сочевицею розлийте в порційні тарілки і подавайте присипавши обсмаженими насінням. Можна за смаком розбавити вершками або сметаною.Приємного апетиту!
Категория: Новости