Свиняча відбивна, фарширована сиром


Опубликованно 29.04.2018 02:00

Свиняча відбивна, фарширована сиром

Свиняча відбивна, фарширована сиром — це соковите м'ясо з хрусткою скоринкою і смачною начинкою. Апетитна страва до обіду або вечері для всієї вашої сім'ї. Готується дуже просто! Свинину адже практично неможливо зіпсувати, а відбивні і зовсім завжди виходять що треба! Інгредієнти: Свинячі відбивні 5 штук Майонез 3-4 столових ложки Петрушка за смаком Кріп за смаком Сир 150 грам Сіль за смаком Перець за смаком Яйця 2 штуки Борошно опціонально Панірувальні сухарі опціонально Масло рослинне для смаження

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, ніж, дошка обробна, терка, лопатка, зубочистки. Приготування: Крок 1: фаршируємо відбивні.

Відбивна повинна бути, само собою, добре відбита, щоб шматочок м'яса був тонким і рухливим, тобто легко згортався в рулет.Змастіть відбивні майонезом, посипте тертим сиром і дрібно нарізаною зеленню.

Поверніть відбивні навпіл начинкою всередину. Закріпіть зубочистками, щоб не розвалювалися. Крок 2: паніруємо свинячу відбивну, фарширований сиром.

В окремій тарілці збийте яйця, в іншу висипте борошно і ще одну — панірувальні сухарі.Обваляйте відбивні, фаршировані сиром, спочатку в борошні, потім в яйцях і в панірувальних сухарях, нарешті. Крок 3: смажимо свинячу відбивну, фарширований сиром.

Розігрійте багато масла в сковороді і смажте в ньому свинячі відбивні на середньому вогні. Смажте гарненько, іноді перевертаючи з боку на бік, до утворення золотистої скоринки. Крок 4: подаємо свинячу відбивну, фарширований сиром.

Після приготування умочіть відбивні паперовими рушниками, щоб прибрати зайвий жир, а потім відразу ж подавайте свинину, фарширований сиром і зеленню до столу. Пальчики оближеш!Приємного апетиту!



Категория: Новости