Сухарики з беконом


Опубликованно 30.04.2018 07:10

Сухарики з беконом

Сухарики з беконом подаються як доповнення до супу або як ніжна закуска. Якщо вам цікаво, навіщо готувати сухарики самостійно, коли можна купити в магазині, відповім: щоб не гризти замість сухариків і бекону одні спеції і підсилювачі смаку. Ось так просто. Інгредієнти: Булки житні (обов'язково свіжі) 2 штуки Бекон копчений кілька шматочків Масло вершкове опціонально

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, ніж, лопатка. Приготування: Крок 1: нарізаємо булки.

Найкраще взяти булочки з борошна грубого помелу.

Булочки розріжте вздовж на дві частини, а потім кожну половинку наріжте не кубики середнього розміру.

Залишилися після різання булочок крихти можна використовувати для панірування або для приготування котлет. Крок 2: нарізаємо бекон.

Бекон наріжте такими шматочками, як вам треба. До речі, особливо їм не захоплюйтеся, бекон потрібен щоб додати сухарикам смак, а не перебити його, так що дуже багато не додавайте.

Коли булочки і бекон нарізані, можна приступати до смаження. Крок 3: обсмажуємо бекон.

Розігрійте сковороду на вогні і висипте в неї бекон. Обсмажте на середньому вогні, давши жиру вытопиться.

Додайте бекон трохи вершкового масла, десь пару чайних ложок. Якщо додати багато, вийде занадто жирно, і сухарики будуть не смажитися, а плавати в жирі, вбираючи його. Це несмачно. Крок 4: додаємо хліб.

Коли масло розплавиться, додайте в сковорідку шматочки хліба і обсмажте протягом 1-2 хвилин, іноді помішуючи.

Додайте ще 1 чайну ложку масла і продовжуйте готувати все так само на середньому вогні.

Коли масло розплавиться і вбереться в хліб, сухарі готові. Добре посмажені, вони хрусткі зовні і м'які всередині, саме для створення цього ефекту обов'язково потрібно брати свіжий хліб. Крок 5: подаємо сухарики з беконом.

Пересипте сухарики з беконом на піднос і дайте їм охолонути протягом 10 хвилин, ви здивуєтеся, але після цього сухарики стануть ще більш хрусткими, однак, якщо їх залишити так надовго, вони зачерствеют, тому скоріше подавайте частування до столу і насолоджуйтеся його приголомшливим смаком.Приємного апетиту!



Категория: Новости