Куряче філе з цибулею і паприкою


Опубликованно 02.05.2018 01:10

Куряче філе з цибулею і паприкою

Хочу порекомендувати вам смачний і простий спосіб приготування курки на обід і вечерю. Куряче філе з цибулею і паприкою — це запечене в духовці м'ясо птиці з ароматними спеціями і цибулею. Виходить чудово! Інгредієнти: Філе куряче 2 штуки Цибуля 1 штука (великий) Часник 1 зубчик Сіль за смаком Сухі трави (прованські) за смаком Петрушка свіжа (нарізана) 1 чайна ложка Паприка солодка мелена 1/2 чайної ложки Олія рослинна 2 столових ложки

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Пергамент для випічки, ніж, духовка, форма для запікання. Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

Куряче філе (кожне) розріжте вздовж на дві частини. Так у вас вийде чотири тонких скибочки.Цибулю наріжте дрібними кубиками. Змішайте цибулю з паприкою, петрушкою, травами і дрібно нарізаним часником.Шматочки курячого філе натріть сіллю і перцем. Крок 2: запікаємо куряче філе з цибулею і паприкою.

Розстеліть на деку пергамент для випічки і змастіть його столовою ложкою рослинного масла. Викладіть зверху шматочки курячого філе поруч один з одним. Зверху насипте змішаний з паприкою і спеціями цибулю. Полийте ще рослинним маслом. Накрийте зверху все пергаментним папером.

Запікайте в заздалегідь розігрітій до 190 градусів духовці.

Через 35-40 хвилин запікання куряче філе буде готово. Подавати його потрібно гарячим. Крок 3: подаємо куряче філе з цибулею і паприкою.

Запечене з цибулею і паприкою куряче філе виходить особливо ароматним і смачним. Подавайте його в компанії з вашим улюбленим гарніром.Приємного апетиту!



Категория: Новости