Еклери зі згущеним молоком


Опубликованно 04.05.2018 04:30

Еклери зі згущеним молоком

Еклери — дуже смачний, повітряний десерт, який сподобається будь-ласуни. Сьогодні ми будемо готувати еклери в домашніх умовах. Для начинки використовуємо звичайну варену згущенку. Інгредієнти: Вода 250 мл Маргарин 100 р. Борошно 180 р. Яйця курячі 4 шт. Сіль 0.5 ч. л. Варена згущене молоко за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

каструля, плита, кондитерський мішок кондитерський шприц Приготування:

1. Наливаємо воду в каструлю і ставимо на плиту. Додаємо сіль. 2. Додаємо маргарин або вершкове масло. Доводимо до кипіння. Періодично помішуємо, щоб масло швидше розчинилося. 3. Додаємо борошно і добре перемішуємо. Тісто буде схоже на картопляне пюре. Залишаємо тісто, щоб воно охолонуло. 4. Коли тісто охолоне, додаємо туди яйця і перемішуємо до однорідної маси. Краще використовувати міксер. 5. Тепер тісто відправляємо в кондитерський мішок і видавлюємо на деко. Випікаємо 30-35 хвилин при температурі 180 градусів. 6. Еклери збільшаться в розмірах і всередині утворюється порожній простір. Туди нам потрібно додати начинку. Для цього ножем разрежем з боку еклер і наповнимо згущеним молоком. Якщо у вас є кондитерський шприц, використовуйте його. Дуже смачні, повітряні еклери, приготовані на маргарині, готові. Приємного апетиту!



Категория: Новости