Ковбаса в клярі


Опубликованно 09.05.2018 08:09

Ковбаса в клярі

Ковбаса в клярі — не королівське частування, звичайно, але для простого перекусу або сніданку відмінно підійде. До речі, тісто виходить дуже повітряним, можете взяти рецепт його приготування на озброєння і використовувати в інших стравах. Інгредієнти: Ковбаса варена 8 скибочок Жовток яєчний 1 штука Борошно 120 грам Олія 20 г + для смаження Білок яєчний 1 штука Сіль 1 щіпка Вода 120 мілілітрів Лимон для подачі Помідор для подачі

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, міксер, тарілка, ніж, лопатка Приготування: Крок 1: готуємо кляр.

Яєчний жовток збийте з водою, олією і пшеничним борошном до однорідності.

Яєчний білок з дрібкою солі збийте в пишну піну. Щоб міксер не грівся, починайте збивати з невеликих обертів, поступово збільшуючи, поки не досягнете потрібного результату.

Акуратно (без міксера) змішайте білкову піну з тестом. Крок 2: смажимо ковбасу в клярі.

З ковбаси, природно, зніміть оболонку. Саму ковбасу наріжте на товсті шматочки. У мене кляру вистачило на 8 скибочок.

Розігрійте олію на сковороді. Виделкою накалывайте шматочки ковбаси, занурюйте їх спершу в кляр, а потім відправляйте на сковорідку. Смажте на середньому вогні до рум'яного кольору. Крок 3: подаємо ковбасу в клярі.

Ковбасу в клярі викладіть на тарілку, прикрасьте порцію скибочками лимона і помідора, можна додати зелені. Подавайте гарячою.Приємного апетиту!



Категория: Новости