Свинина, запечена шматочками


Опубликованно 10.05.2018 09:30

Свинина, запечена шматочками

Хороші шматочки м'яса будуть гарні, як їх не готуй, навіть якщо просто згасити всі з мінімумом спецій. Але якщо докласти трохи фантазії, то вийде щось просте і неймовірно апетитний у теж час. Свинина, запечена шматочками, готується в духовці, бо виходить одночасно ніжної і підсмаженою. Інгредієнти: Свиняча вирізка 1,2 кілограма Цибуля 2 штуки Бульйон приблизно 1 склянка Лист лавровий 2 штуки Сіль за смаком Перець за смаком Паприка мелена за смаком Часник гранульований за смаком Майоран за смаком Масло рослинне по смаку

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Фольга, деко для запікання, ніж, молоток для м'яса. Приготування: Крок 1: готуємо свинину.

Свинина повинна бути охолодженою, заморожену розморожуйте поступово. Спершу переклавши з морозилки в холодильник, а потім і при кімнатній температурі.

Наріжте м'ясо тонкими шматочками і злегка відбийте їх молоточком з обох сторін.Посипте сіллю, паприкою, перцем і майораном. Розітріть спеції до м'яса. Крок 2: нарізаємо цибулю.

Цибулю дуже дрібно наріжте на кубики. Можна використовувати і сушений гранульований, замість свіжого. Крок 3: запікаємо свинину.

Перекладіть м'ясо у форму, змащену рослинним маслом. Зверху налийте бульйон, додайте цибулю, лаврове листя і ще зверху трохи олії. Закрийте фольгою і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.Через пів години видаліть фольгу і продовжуйте запікати свинину до тих пір, поки вона не стане м'якою і не підрум'яниться зверху. На це може піти як 20, так і 30 хвилин, тому стежте. Крок 4: подаємо свинину, запечену шматочками.

Запечену свинину подавайте гарячою. Прикрасьте свіжою зеленню і овочами. Виходить дуже смачне і соковите м'ясо.Приємного апетиту!



Категория: Новости