Десерт з вафлями і збитими вершками


Опубликованно 11.05.2018 03:30

Десерт з вафлями і збитими вершками

Десерт з вафлями і збитими вершками легкий, повітряний і дуже смачний. Солодке блюдо, щоб порадувати себе. Найкраще взяти домашнє варення, вафлі можуть бути звичайні, а можна взяти віденські, а ще краще — домашні. Інгредієнти: Джем, варення або фруктовий мус 3 столових ложки Вершки (30% жирності) 50 мілілітрів Вафлі (ванільні або вершкові) кілька штук

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Стакан або вазочка для десерту, міксер. Приготування: Крок 1: збиваємо вершки.

Вершки збийте міксером. Якщо вони жирні, то це досить швидко. Збийте до стійкої піни і досить. Цукор додавати не треба, адже вафлі і джем (варення) дадуть достатньо солодощі. Крок 2: викладаємо шари десерту.

Щоб десерт не просто був смачним, але і красивим, оберіть для приготування вазочку або скляний стакан.

Укладіть на дно джем (варення), а зверху збиті вершки. Розріжте вафлі на шматочки і красиво насипте їх зверху. Подавати відразу ж. Крок 3: подаємо десерт з вафлями і збитими вершками.

Десерт з вафлями і збитими вершками не можна зберігати довго, краще всього його з'їсти відразу ж після того, як ви його приготуєте. Якщо збільшити кількість інгредієнтів, то можна приготувати на всю сім'ю або для дружної компанії.Приємного апетиту!



Категория: Новости