Курка в мигдалі


Опубликованно 14.05.2018 14:20

Курка в мигдалі

Смажена курка в мигдалі — це чудове блюдо для вашої вечері. Завдяки оригінальній і вишуканою паніровці з мигдалевих пластівців і сиру зберігає ніжне біле м'ясо соковитим. Виходить дуже смачно! Рекомендую спробувати. Інгредієнти: Філе куряче 500 грам Сухарі панірувальні 50 грам Сир 50 грам Пластівці мигдальні 50 грам Яйце 1 штукка Сіль за смаком Перець за смаком Масло рослинне для смаження

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Тарілки, сковорода, лопатка Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

Куряче філе промити, обсушити паперовими рушниками і розріжте на дві частини кожен. Все у вас вийде чотири тонких шматочка. Посоліть і поперчіть шматочки курячого філе з усіх боків. Крок 2: паніруємо куряче філе.

Приготуйте дві тарілки. В одній збийте яйця, в іншу висипте мигдальні пластівці і змішайте їх з панірувальними сухарями, потім туди ж натерти сир. Крок 3: смажимо курку в мигдалі.

У сковороді розігрійте олію. Виделкою подцепляйте шматочки курки і занурюйте їх спершу в яйця, а потім в суміш з сиру, панірувальних сухарів і мигдальних пластівців, після опускайте вкриті паніровкою шматочки філе в сковороду. Обсмажуйте на середньому вогні протягом 4-х хвилин, потім підніміть лопаткою і переверніть, готуйте ще 3 хвилини. Крок 4: подаємо курку в мигдалі.

Викладіть смажену в мигдалі курочку на тарілку, прикрашену часточками лимона і подавайте гарячою. Як гарнір ідеально підійдуть смажені гриби, салат зі свіжих овочів і оливки.Приємного апетиту!



Категория: Новости