Грибний суп з манкою


Опубликованно 15.05.2018 09:00

Грибний суп з манкою

Суп з сушених грибів — традиційне перше блюдо в зимову пору. Він завжди ароматний, смачний і ситний. Але є кілька секретів, знаючи які можна приготувати не просто смачно, а дуже смачно! Грибний суп з манкою — це наваристий бульйон, завдяки манці його текстура виходить ніжною і досить густий. Інгредієнти: Цибуля ріпчаста 1 штука (великого розміру) Маргарин 1 столова ложка Картопля кілька штук Морква 2 штуки (маленьких) Корінь петрушки 1 штука Цибуля порей 1 шматочок (10 см) Лист лавровий 1 штука Перець духмяний кілька горошин Перець чорний-10 горошин Курячий бульйон опціонально Сметана 30% за смаком Крупа манна 1-2 столові ложки Сіль за смаком Перець чорний мелений за смаком Перець запашний мелений за смаком Майоран за смаком Зелень кропу за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Каструля, тарілка, сковорода, лопатка, ніж, дошка. Приготування: Крок 1: замочуємо гриби.

Сушені гриби промийте і замочіть на ніч у холодній воді. Після чого вам потрібно дістати і трохи промокнути гриби серветками, але воду, в якій вони стояли, виливати не потрібно.Наріжте гриби кубиками. Крок 2: смажимо гриби з цибулею.

Наріжте цибулю кубиками і обсмажте в маргарині. Як тільки цибуля злегка змінить колір, додайте гриби і смажте всі разом до прозорості цибулі. Крок 3: варимо грибний суп з манкою.

Наріжте кубиками свинячу шийку, картопля, цибуля порей, моркву і корінь петрушки, залийте курячим бульйоном (або водою, це за бажанням) і додайте воду, в якій вымачивались гриби. Відправте в каструлю і обсмажені з цибулею гриби. Доведіть до кипіння, посоліть і додайте спеції.Варіть на стадії помірного кипіння до тих пір, поки овочі і м'ясо не стане м'яким (але ще не будуть готові).

Відлийте трохи гарячого бульйону, змішайте його зі сметаною і манною крупою, а потім влийте в суп і дуже добре все перемішайте.Тушкуйте ще близько 30 хвилин. Крок 4: подаємо грибний суп з манкою.

Розлийте грибний суп на порції, прикрасьте кожну свіжим кропом і подавайте до столу гарячим. Суп виходить дуже наваристим і ситним. Бульйон густий і смачний. Прекрасний обід для всієї родини!Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Краще всього використовувати різноманітні сухі гриби, з якоїсь причини суп з такого ось асорті виходить ароматніший і смачніше, ніж з одного виду.



Категория: Новости