Рулети з баклажанів з пастромой


Опубликованно 15.05.2018 09:00

Рулети з баклажанів з пастромой

Приготуйте на вечерю апетитні рулети з баклажанів з пастромой. Такі рулети підійдуть до столу і як основна страва, і як закуска. І це дуже смачно! Не скажу, що готується на раз два, але зовсім нескладно. Якщо слідувати рецептом, все вийде. Інгредієнти: Баклажан 1 штука (великий) Олія оливкова 4 столових ложки Моцарела 200 грам Пастрома 100 грам Пармезан (пластівці) 100 грам Сіль за смаком Перець за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Ніж, гриль, духовка, форма для запікання. Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

Баклажан наріжте тонкими скибочками, посипте його крупною сіллю. Залиште на годину при кімнатній температурі або на ніч у холодильнику.Потім промийте їх і обсушити паперовими рушниками. Розігрійте олію на сковороді-гриль і обсмажте баклажани до золотистої скоринки з обох сторін.Остудіть.

Потім по черзі беріть шматочок смаженого баклажана, кладіть на нього два шматочка тонкої пастроми і шматочок моцарели. Згортайте в рулет. Підготуйте так всі скибочки баклажанів. Крок 2: запікаємо рулети з баклажанів з пастромой.

Складіть рулети з баклажанів в змащену маслом форму для випічки. Посипте зверху пластівцями пармезану і відправте в розігріту духовку на кілька хвилин, поки сир не розплавиться. Крок 3: подаємо рулети з баклажанів з пастромой.

Готові рулети з баклажанів з пастромой подавайте до столу в якості легкого вечері або на закуску. Хороші як гарячими, коли сир тягнеться всередині, так і холодними. Особисто мені більше подобається їх їсти відразу після приготування.Приємного апетиту!



Категория: Новости