Ковбаски-гриль в медово-пивному маринаді


Опубликованно 16.05.2018 03:40

Ковбаски-гриль в медово-пивному маринаді

Ковбаски-гриль в медово-пивному маринаді — це апетитні, приготовані на грилі ковбаски, покриті глянцевою медової глазур'ю. Дуже смачно! Пиво додає пікантності. І взагалі, світле пиво — один з кращих компонентів для маринування м'яса. Спробуйте! Інгредієнти: Ковбаски для гриля 1 кілограм Коріандр (цілісний) 1 чайна ложка Мед 1 столова ложка Пиво світле 1/2 склянки Часник гранульований 2 чайні ложки

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Гриль, пензлик, щипці. Приготування: Крок 1: додаємо спеції до ковбасок.

Ковбаски повинні бути придатними для приготування на грилі. Зробіть на них надрізи навскоси з кожної сторони.Подрібніть в ступці або млині коріандр, додайте його до ковбасок. Додайте до ковбасок і часник. Перемішайте і втирайте спеції в надрізи.Залиште в холодильнику на 1 годину приблизно. Крок 2: готуємо ковбаски на грилі.

Змішайте пиво з медом і підготуйте пензлик.Змастіть ковбаски медово-пивним маринадом, і розкладіть їх на грилі. Готуйте, перевертаючи і змащуючи пивом з медом. Коли поверхня ковбасок стане рум'яною і покриється глянцевою глазур'ю, все готово. Крок 3: подаємо ковбаски-гриль в медово-пивному маринаді.

Ковбаски-гриль, приготовані в медово-пивному маринаді, відрізняються особливо рум'яною скоринкою і соковитістю, яку вдається зберегти всередині. Подавайте їх з салатом зі свіжих овочів і різними соусами.Приємного апетиту!



Категория: Новости