Вафлі на закуску


Опубликованно 16.05.2018 03:40

Вафлі на закуску

Ми звикли бачити вафлі виключно як десерт, але що якщо приготувати їх солодкими? Виходить дуже навіть смачно! Вафлі на закуску — це вафлі з начинкою з шинки, яєць і сиру. Відмінне частування для друзів і прекрасний перекус на швидку руку. Інгредієнти: Яйця 5-6 штук Шинка 4 скибочки Цибуля порей — шматочок Майонез за смаком Гірчиця за смаком Сіль за смаком Перець за смаком Вафлі 1 упаковка

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Терка, тарілка, ніж, ложка. Приготування: Крок 1: варимо яйця.

Яйця зваріть круто, остудіть і очистіть від шкаралупи. І за вибором або натріть на тертці або дрібно наріжте. Крок 2: готуємо начинку.

Наріжте дрібними кубками шинку (можна замінити вареною ковбасою або копченим беконом при бажанні) і цибулю-порей (зелена частина). Додайте перець і посоліть.

Додайте майонез і гірчицю, щоб у вас вийшла пастоподібна суміш, досить густа, але при цьому не суха. Добре все перемішайте. Крок 3: кладемо начинку на вафлі.

На вафлю викладіть начинку і рівномірно розмажте, а другою накрийте зверху і злегка притисніть.

Ножем спершу розріжте вафлю на половинки.

А потім по діагоналі, щоб вийшли трикутники.Після приготування вафлі на закуску можна зберігати в холодильнику, але недовго. Так само можна взяти їх в дорогу, добре упакувавши. Крок 4: подаємо вафлі на закуску.

Вафлі на закуску — це просто і смачно. Можна легко приготувати багато порцій, щоб вистачило на велику компанію, а можна збагнути за п'ятнадцять хвилин перекус для себе.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Щоб варені яйця добре чистилися, опустіть їх в киплячу воду, а після варіння добре охолодіть опустивши в холодну воду.



Категория: Новости