Курячі крильця гриль з розмарином


Опубликованно 19.05.2018 01:30

Курячі крильця гриль з розмарином

Курячі крильця гриль з розмарином — це мега смачно! Легкий, свіжий маринад з травами додасть крилець неповторний, літній аромат. Замість лимонного соку можете використовувати вино або оцет. Інгредієнти: Крила курячі 2 кг Часник 3 зубчики Цибуля зелена 3-4 штуки Лимон 1 штука Розмарин 1 гілочка Чебрець свіжий 1 столова ложка Естрагон свіжий 1 штука Олія оливкова 40 мілілітрів Сіль 1 чайна ложка Перець 1 чайна ложка

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Тарілка, ніж, мангал, решітка. Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

У крилець обов'язково відріжте кінчик, так як він дуже швидко згорить, набагато раніше, ніж приготується все інше. З лимона вичавити сік і натріть трохи цедри.

Всю зелень і часник дуже дрібно порубаєте ножем. (Часник можна натерти на тертці для зручності.) Крок 2: маринуємо курячі крила з розмарином.

Змішайте ароматну зелень з лимонним соком, спеціями і оливковою олією. Додайте часник туди ж, а потім і крила. Дуже добре все перемішайте, щоб всі крила виявилися покриті маринадом. Маринувати мінімум 1 годину, а максимум — ніч. Як-то раз лежали у мене крила в маринаді 48 годин, нічого страшного не сталося, ну краще так не робити, занадто сильний присмак спецій виходить.За 30 хвилин до приготування мариновані крила потрібно дістати з холодильника. Крок 3: смажимо курячі крильця гриль з розмарином.

Смажити курячі крила потрібно на середньо-високій температурі протягом 20 хвилин, періодично перевертаючи їх, поки м'ясо не почне відвалюватися від кісток, варто проткнути його виделкою.Після смаження дайте крил полежати 5-6 хвилин, а потім можна вже і подавати. Крок 4: подаємо курячі крильця гриль з розмарином.

Курячі крила, приготовані на грилі, подається з салатом зі свіжих овочів і різними соусами. Це дуже смачно і ароматно!Приємного апетиту!



Категория: Новости