Посикунчики з м'ясом


Опубликованно 22.05.2018 00:10

Посикунчики з м'ясом

Посикунчики — так називають маленькі смажені пиріжки, ось тільки їх розмір трохи менше. Посикунчики готують переважно в Пермському краї і на північно-заході Свердловської області. Відмітна особливість посикунчиков від іншої випічки, дуже соковита начинка. Рецепт їх приготування чимось схожий на приготування чебуреків. В начинку посикунчика кладуть м'ясний фарш — баранина, яловичина або свинина. Смажать посикунчики практично в кожному уральському місті чи селі, і кожна господиня вам напевно розповість, що саме її посикунчики найбільш правильні і смачні, а всі інші: "не зовсім те, не справжні". Посикунчики настільки смачні, що ми радимо приготувати їх відразу багато... Ці пиріжки прийнято їсти гарячими, з пилу з жару, і зі спеціальним соусом на основі гірчиці, оцту і меленого перцю. Ось тоді ви дійсно можете заявити, що ви пробували справжні посикунчики. Інгредієнти: М'ясний фарш 400 р. Ріпчаста цибуля 1 шт. великого розміру Сіль 1 ч. ложка Перець чорної 0,5 ч. ложки Вода 250 мл за смаком Для тіста: Борошно 700 гр. (600 гр. для тіста) Яйце куряче 1 шт. за смаком Сіль 1 ч. ложка Цукор 1 ст. ложка Майонез 2 ст. ложки Молоко 250 мл

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

сковорода, миска, качалка, ніж, ложка, духовка Приготування:

Крок 1.

Замішуємо тісто: 1 яйце збиваємо, додаємо сіль, цукор, майонез і перемішуємо, потім додаємо молоко і, постійно помішуючи поступово додаємо борошно. Тісто має бути щільне, однорідне і гладке. Вимішувати приблизно 10 хвилин, покласти тісто в пакет і дати відпочити 15 хвилин. Борошно використовувати при формуванні пиріжків. Крок 2.

Ріпчасту цибулю і 50 мл. води подрібнюємо блендером до однорідної кашки і додаємо в м'ясний фарш, туди ж додаємо 1 ч. ложку солі, чорний перець, 100 мл води і все ретельно перемішуємо. Крок 3.

Готуємо посикунчики: з частини тіста формуємо ковбаску, потім ріжемо на невеликі шматочки і розкачуємо сочні завтовшки 3-4 мм, діаметром 8-10 див. Крок 4.

У розкачані сочні додаємо підготовлений фарш. Зверніть увагу, що консистенція фаршу не повинна бути густою. На половину готового сочня кладемо 1 столову ложку фаршу, закриваємо фарш половинкою сочня і добре скріплюємо, виделкою акуратно продавлюємо тісто по краю пирога. Постарайтеся зробити це акуратно, щоб утворився всередині бульйон при смаженні не витікав в сковороду. Крок 5.

Розігріту сковороду змащуємо рослинним маслом і на помірному вогні смажимо посикунчики з двох сторін по 2-3 хвилини до золотистої скоринки. Важливо: фарш обов'язково повинен бути соковитим, щоб в пиріжках був бульйон. У процесі приготування посикунчиков, фарш поступово густіє, тому в фарш при необхідності додавайте воду і сіль за смаком. Найсмачніші посикунчики — зі сковороди, при правильному приготуванні всередині кожного утворюється дуже смачний бульйон. Завжди смачно!



Категория: Новости