Овочевий суп-пюре


Опубликованно 11.06.2018 11:10

Овочевий суп-пюре

Смачний і простий у приготуванні овочевий суп-пюре подається на обід з сухариками або грінками. Апетитне і ситне блюдо для всієї родини. Можна їсти під час посту, якщо брати овочевий або грибний бульйон замість курячого/м'ясного. Інгредієнти: Цибуля 3 штуки (середнього розміру) Морква 2 штуки Картопля 4 штуки Масло рослинне 3 столові ложки Корінь селери 1/3 штуки Петрушка 1/2 пучка Кріп 1/2 пучка Бульйон 500 мілілітрів Сіль за смаком Перець за смаком Мускатний горіх за смаком Приправа універсальна за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Каструля, блендер, ніж, дошка, лопатка. Приготування: Крок 1: нарізаємо овочі.

Овочі промийте і очистіть. Нарізати їх треба невеликими шматочками, щоб скоротити час варіння.

Цибулю наріжте дрібним кубиком. Крок 2: тушкуємо овочі.

Розігрійте на дні каструлі рослинне масло і обсмажте в ньому цибулю до прозорості.

Додайте моркву, селеру і картоплю.

Перемішайте і готуйте ще 15 хвилин на середньому вогні під кришкою. Не забувайте періодично перемішувати. Крок 3: варимо овочі.

Влийте в каструлю бульйон. Доведіть суп до кипіння і варіть ще 15 хвилин, так само під кришкою.Кількість бульйону може бути і менше, і більше, залежить від того, який густоти суп в кінцевому підсумку ви хочете отримати. Крок 4: додаємо зелень.

Наріжте дрібно зелень кропу і петрушки.

Додайте в суп, посоліть і поперчіть за смаком. Приправте мускатним горіхом. Зніміть з вогню. Крок 5: збиваємо блендером.

Злегка охолодіть суп, а потім збийте його блендером до кремової консистенції і подавайте до столу. Крок 6: подаємо овочевий суп-пюре.

Овочевий суп-пюре подавайте гарячим і обов'язково з доповненнями з тіста.Приємного апетиту!



Категория: Новости