Шоколадні млинці зі збитими вершками та полуницею


Опубликованно 11.06.2018 11:10

Шоколадні млинці зі збитими вершками та полуницею

Приготуйте на десерт солодкі шоколадні млинці зі збитими вершками та полуницею. Готуються вони нітрохи не складніше звичайних, головне взяти смачну стиглу полуницю і підходящі для збивання вершки. Інгредієнти: Тісто Борошно пшеничне 1 склянку Борошно цільнозернові пшеничне 1/2 склянки Молоко 1 стакан Олія рослинна 1 столова ложка Сіль 1 щіпка Вода 1/2 склянки Яйця 2 штуки Какао-3 столових ложки Масло для смаження опціонально Цукор 1 чайна ложка Начинка Вершки 30% 400 мілілітрів Цукрова пудра 3-4 чайних ложки Полуниця свіжа 800 грам Шоколад гіркий 50 грам

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, міксер, лопатка, тарілка, терка. Приготування: Крок 1: готуємо тісто.

Влийте молоко в глибоку тарілку, розбийте в нього яйця і збийте вінчиком.

Простіше і швидше всього збивати міксером.Додайте до молока з яйцями сіль, вилийте воду, висипте борошно (звичайну і цільнозернове), додайте какао і рослинне масло.

Збийте до однорідної консистенції. Крок 2: смажимо млинці.

На сковороді, змащеній невеликою кількістю масла, посмажте млинці до рум'яної скоринки. Вийдуть апетитні шоколадні красені середньої товщини.Готовим млинців дайте трохи охолонути. Крок 3: готуємо начинку.

Збийте вершки з цукровою пудрою до пишної піни.Полуницю промийте, видаліть зелені хвостики і наріжте.А далі все залежить від вашої фантазії: ви можете зібрати тортик, можете згорнути млинці конвертами або рулетиками, загорнувши всередину начинку, а можете просто прикрасити полуницею і вершками блюдо.Зверху посипте тертим шоколадом. Крок 4: подаємо шоколадні млинці зі збитими вершками та полуницею.

Шоколадні млинці з вершками та полуницею подавайте відразу ж. Це прекрасний десерт, який можна їсти замість сніданку. Смачно, солодко і оригінально!Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Замість полуниці підійдуть так само консервовані персики або свіжа малина.



Категория: Новости