Шоколадні млинці зі збитими вершками та полуницею
Опубликованно 11.06.2018 11:10
Приготуйте на десерт солодкі шоколадні млинці зі збитими вершками та полуницею. Готуються вони нітрохи не складніше звичайних, головне взяти смачну стиглу полуницю і підходящі для збивання вершки. Інгредієнти: Тісто Борошно пшеничне 1 склянку Борошно цільнозернові пшеничне 1/2 склянки Молоко 1 стакан Олія рослинна 1 столова ложка Сіль 1 щіпка Вода 1/2 склянки Яйця 2 штуки Какао-3 столових ложки Масло для смаження опціонально Цукор 1 чайна ложка Начинка Вершки 30% 400 мілілітрів Цукрова пудра 3-4 чайних ложки Полуниця свіжа 800 грам Шоколад гіркий 50 грам
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Сковорода, міксер, лопатка, тарілка, терка. Приготування: Крок 1: готуємо тісто.
Влийте молоко в глибоку тарілку, розбийте в нього яйця і збийте вінчиком.
Простіше і швидше всього збивати міксером.Додайте до молока з яйцями сіль, вилийте воду, висипте борошно (звичайну і цільнозернове), додайте какао і рослинне масло.
Збийте до однорідної консистенції. Крок 2: смажимо млинці.
На сковороді, змащеній невеликою кількістю масла, посмажте млинці до рум'яної скоринки. Вийдуть апетитні шоколадні красені середньої товщини.Готовим млинців дайте трохи охолонути. Крок 3: готуємо начинку.
Збийте вершки з цукровою пудрою до пишної піни.Полуницю промийте, видаліть зелені хвостики і наріжте.А далі все залежить від вашої фантазії: ви можете зібрати тортик, можете згорнути млинці конвертами або рулетиками, загорнувши всередину начинку, а можете просто прикрасити полуницею і вершками блюдо.Зверху посипте тертим шоколадом. Крок 4: подаємо шоколадні млинці зі збитими вершками та полуницею.
Шоколадні млинці з вершками та полуницею подавайте відразу ж. Це прекрасний десерт, який можна їсти замість сніданку. Смачно, солодко і оригінально!Приємного апетиту! Поради до рецепту:
– Замість полуниці підійдуть так само консервовані персики або свіжа малина.
Категория: Новости