Салат з моркви, петрушки і селери


Опубликованно 12.06.2018 08:10

Салат з моркви, петрушки і селери

Салат з моркви, петрушки і селери багатий вітамінами і корисний для травлення. Його рецепт актуальне у будь-який час року, так як навіть взимку ви з легкістю знайдете всі необхідні для його приготування овочі. Використовуйте цей салат як доповнення до основних страв. Інгредієнти: Морква 2 штуки Корінь петрушки 1 штука Корінь селери 1/4 штуки Цибуля 1 штука Зелень петрушки за смаком Сіль за смаком Цукор за смаком (і за бажанням) Оцет за смаком (і за бажанням) Йогурт натуральний і густий, можна замінити сметаною за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Терка, салатниця, ложка. Приготування: Крок 1: чистимо овочі.

Коренеплоди очистіть від шкірки і гарненько промийте. Зелень простий промийте і обсушіть. Цибулю очистіть від лушпиння. Крок 2: трьом овочі.

Петрушку, селеру і моркву натріть на середній терці.Цибулю наріжте маленькими кубиками і додати до інших овочів. Крок 3: нарізаємо зелень.

Зелень петрушки дрібно наріжте ножем. І додайте до інших інгредієнтів. Крок 4: змішуємо салат з моркви, петрушки і селери.

Змішайте всі овочі.

Додайте за смаком цукор, сіль, оцет і натуральний йогурт або сметану (це все справа смаку).

Добре перемішайте, щоб салат просочився заправкою, а цукор і сіль розійшлися. Крок 5: подаємо салат з моркви, петрушки і селери.

Салат з моркви, петрушки і селери подавайте як холодненької закуски. Особливо смачно з м'ясними стравами.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– У пісному варіанті страви салат заправляється нерафінованою олією.



Категория: Новости