Торт «Піна колада» на основі бісквіта і ніжного суфле


Опубликованно 18.06.2018 22:30

Торт «Піна колада» на основі бісквіта і ніжного суфле

Торт «Піна колада» — це дуже ніжний, повітряний десерт на основі смачного бісквіта і ніжного суфле. Торт виходить дуже смачним, виглядає святково, а готується досить просто. Інгредієнти: Яйця 3 шт. Цукор 110 г Борошно 110 г Сироп від консервированых ананасів 5 ст. л. Консервовані ананаси 1 бан. (580 мл) Сметана 300 г Желатин швидкорозчинний 1 ст. л. Кокосова стружка 50 г Цукрова пудра-70 г

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар: Приготування:

Кроки приготування: Для бісквіта: ретельно збиваємо яйця з цукром, поки маса не збільшиться в об'ємі і не побіліє, потім поступово додаємо борошно, акуратно вмішуючи лопаткою. Випікаємо бісквіт у формі, з дном выстеленным пекарської папером, а боки змащуємо маслом. В розігрітій до 180 градусів духовці, випікаємо 35 хв. Для суфле: заливаємо желатин гарячим ананасовим сиропом і перемішуємо. Сметану збиваємо з цукровою пудрою, додаємо кокосову стружку і поступово вводимо через сито желатин. Збираємо торт: Остиглий корж викладаємо в роз'ємну форму, просочуємо ананасовим сиропом, викладаємо на нього шматочки консервованого ананаса і заливаємо суфле. Відправляємо в холодильник на 6 годин. За бажанням верх торта і його боки можна прикрасити кокосовою стружкою.

Приємного апетиту!



Категория: Новости