Рол "Каліфорнія" з тунцем і кукурудзою
Опубликованно 24.06.2018 17:40
Рол "Каліфорнія" з тунцем і кукурудзою — оригінальна закуска в японському стилі, при всьому при тому абсолютно далека від цієї азіатської кухні. Інгредієнти для її приготування вам знадобляться досить прості, нічого такого, чого не знайти в найближчому супермаркеті. Готується дуже просто, виходить дуже смачно! Інгредієнти: Кукурудза консервована 106 мілілітрів Тунець, консервований у власному соку 100 грам Рис для суші 100 грам Норі 1 аркуш Кунжут 20 грам Цукор 5 грам Оцет рисовий 20 мілілітрів Огірок 100 грам Сіль за смаком Перець за смаком Порей 1 штука
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Ніж, сковорода, пергамент для випічки. Приготування: Крок 1: варимо рис.
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Рис ретельно промийте, залийте холодною водою і залиште на 30 хвилин. Потім відкиньте на сито і знову промийте.Залийте рис однією склянкою води і варіть протягом 12 хвилин на середньому вогні.
Змішайте оцет з цукром і вилийте в гарячий рис. Добре перемішайте. Остудіть при кімнатній температурі. Крок 2: готуємо начинку для ролу.
Насіння кунжуту обсмажте на сухій сковороді.Зволожте лист норі і розкладіть його на пергаменті. Сирими руками викладіть на нього рис. Посипте рис зверху кунжутним насінням і злегка натисніть зверху долонею.Важливо! Не утрамбовывайте рис дуже щільно, а то рол вийде твердим.
Акуратно переверніть лист норі рисом вниз і почніть викладати начинку.Для начинки тонко наріжте огірок смужками, а тунець роздушіть виделкою. Викладіть все з одного краю і посипте кукурудзою. Цибуля-порей так само наріжте тонкими смужками і додати до начинки. Крок 3: звертаємо рол.
Акуратно, допомагаючи собі пергаментом для випічки, скрутіть рол і разладьте руками. Наріжте рол гострим ножем, прибравши неакуратні краю і подавайте до столу! Крок 4: подаємо рол.
Рол "Каліфорнія" з тунцем і кукурудзою подавайте із соєвим соусом. Це смачний весняний рол — справжня прикраса для вашого столу.Приємного апетиту!
Категория: Новости