Клафуті з вишнею
Опубликованно 27.06.2018 10:10
Клафуті з вишнею — це річний французький десерт, він готується з додаванням свіжих ягід і з великою кількістю яєць. Правильно приготовлений клафуті хороший і на десерт, і на сніданок. Спробуйте обов'язково! Інгредієнти: Яйця 4 штуки Сіль 1 щіпка Цукор 100 грам Цукор ванільний 2 пакетика Масло вершкове (розтоплене) 20 мілілітрів Молоко 250 мілілітрів Борошно 180 грам Вишня 500 грам
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Форма для запікання, міксер, глибока тарілка Приготування: Крок 1: готуємо тісто.
Збийте яйця з сіллю, цукром і ванільним цукром. Отримайте повітряну суміш і додайте відразу масло. Збийте все знову ще раз.
Потім додайте молоко, знову добре перемішайте і додайте просіяне борошно. Замісіть тісто, добре змішавши всі інгредієнти. Крок 2: готуємо вишні.
Змастіть форму для запікання олією.
Вишні промийте, видаліть кісточки і висипте її рівномірним шаром на змащену форму. Крок 3: випікаємо клафуті з вишнею.
Влийте у форму з вишнею тісто.
Запікайте клафуті з вишнею в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-45 хвилин.Важливо поставити клафуті запікатися в розігріту духовку.Готовність перевіряйте зубочисткою. Крок 4: подаємо клафуті з вишнею.
Наріжте клафуті на порції і подавайте з чаєм гарячим або холодним. Для мене це ідеальний літній десерт, правда ж?Приємного апетиту! Поради до рецепту:
– Хоч багато і запевняють, що клафуті — це тільки про вишні, але ніхто не буде вас лаяти, якщо ви використовуєте інші ягоди.
Категория: Новости