Крем-брюле


Опубликованно 29.06.2018 01:50

Крем-брюле

Крем-брюле. Французька кухня. Дуже ніжний і повітряний, а карамель надає десерту приємний смак, цей десерт ласощі. Приготувати його зовсім не складно, спробуйте приготувати цей смачний десерт. Інгредієнти: Вершки 32-35 % 500 мл Цукор 90 р. (5 ст. ложок) Курячі жовтки 4 штуки Ванільний цукор 10 р. (1 пакетик) Сіль 1/ ч. ложки Білий цукор для карамельної скоринки 2 ст. ложки

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

форми для випічки, духовка, сито Приготування:

Крок 1.

Яєчні жовтки відділяємо від білків. У жовтки додаємо 2,5 ст. ложки цукру і акуратно перемішуємо, щоб цукор розчинився, збивати не потрібно. Крок 2.

У вершки додаємо решту 2,5 ст. ложки цукру, ванільний цукор і сіль, доводимо до кипіння, але не даємо закипіти, як тільки почнуть з'являтися бульбашки відразу знімаємо з плити. Крок 3.

У вершки додаємо решту 2,5 ст. ложки цукру, ванільний цукор і сіль, доводимо до кипіння, але не даємо закипіти, як тільки почнуть з'являтися бульбашки відразу знімаємо з плити. Крок 4.

Якщо на поверхні утворилася пінка з бульбашок, ложкою виймаємо бульбашки. Крок 5.

Наливаємо рівномірно, отриману суміш в порційні формочки для випікання. Крок 6.

Виставляємо формочки на деко і наливаємо в нього теплу воду, щоб вода покрила зовні 1/3 висоти формочок. Крок 7.

Розігріваємо духовку до 165 °С і випікаємо 25 хвилин. Прослідкуйте, щоб суміш покрилася скоринкою і стала щільною по краях, а в середині вона повинна злегка колихатися при погойдуванні. Крок 8.

Формочки вийняти з духовки, остудити і поставити в холодильник мінімум на 6 годин. Крок 9.

Вийняти формочки з кремом з холодильника. У кожну формочку насипати на крем невеликий шар цукру, акуратно розрівняти і запекти цукор з допомогою пальника, до отримання карамельної хрусткої скоринки. Зазвичай подаються крем-брюле кімнатної температури.



Категория: Новости