Салат з апельсинів, руколи і моцарелли
Опубликованно 30.06.2018 07:50
Я ніколи не думала, що поєднання апельсину і моцарелли може бути настільки смачним! Легкий салат з апельсинів, руколи і моцарелли — це просто знахідка. Дуже яскравий смак, апетитний зовнішній вигляд і просто в приготуванні. Інгредієнти: Рукола 1 жменя Моцарелла 60-70 грам Апельсин 1/2 штуки Олія оливкова 1 столова ложка Перець болгарський червоний 1/2 штуки Журавлина сушена 1 столова ложка Сіль за смаком Перець за смаком
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Ніж, салатниця, дошка. Приготування: Крок 1: нарізаємо інгредієнти.
Рукколу треба вимочити протягом півгодини в холодній воді. Потім обсушити.Апельсин очистіть від шкірки і насіння, видалите білі плівки і наріжте тонкими часточками.
Перець наріжте тонкою соломкою. Моцарелу покришіть кубиками невеликого розміру. Сушену журавлину промити окропом і обсушити. Крок 2: змішуємо салат з апельсинів, руколи і моцарелли.
Змішати в салатниці рукколу, перець, апельсин, моцарелу і журавлину. Додайте за смаком сіль і перець, ще раз добре перемішайте. Заправте ложкою оливкової олії і подавайте до столу. Крок 3: подаємо салат з апельсинів, руколи і моцарелли.
Салат з апельсинів, руколи і моцарелли потрібно подавати як окрему страву. Так як у салат дуже оригінальний і специфічний смак, його складно поєднувати з чимось ще. Але сам по собі він прекрасний.Приємного апетиту!
Категория: Новости