Густий курячий суп з локшиною


Опубликованно 01.07.2018 04:50

Густий курячий суп з локшиною

Смачний і густий курячий суп з локшиною — запорука ситного обіду. Гарячий, смачний, апетитний і ароматний. Суп за бабусиним рецептом. Смачно, просто і бульйон виходить дійсно густим завдяки сметані та яєчних жовтків. Інгредієнти: Олія рослинна 50 мл Цибуля 1 штука Філе куряче 300 грам Суміш овочева для супу (заморожена) 300 грам Бульйон 500 мілілітрів Вода-1,5 літра Сіль за смаком Перець за смаком Сметана (20%) 150 грам Жовтки яєчні 2 штуки Локшина з твердих сортів пшениці 100 грам Петрушка свіжа для подачі

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Каструля, лопатка, ніж, ополоник. Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

Куряче філе наріжте кубиками невеликого розміру. Цибулю теж покришіть кубиком, як і інші овочі, але я їх заморожую відразу шматочками потрібного розміру.Бульйон змішайте з водою. Крок 2: готуємо суп.

Розігрійте в каструлі рослинну олію. Обсмажте в ньому цибулю до м'якості, потім додати курку і готуйте на середньому вогні, поки м'ясо птиці не змінить колір.Потім додати заморожені овочі і влийте бульйон з водою. Приправте сіллю і перцем і варіть до готовності курки і овочів.Окремо в мисці змішати до однорідності сметану з жовтками. Потім розведіть гарячим бульйоном, добре перемішайте і вилийте в суп. Крок 3: додаємо локшину.

Додайте в суп локшину. У мене гнізда, так що я поламала їх, щоб локшина стала коротшою. Потім додайте дрібно нарізану зелень. Дайте покипіти 5 хвилин, зніміть з вогню, накрийте кришкою і залиште на 1 годину.Перед подачею курячий суп можна додатково нагрівати, якщо ви любите дуже гарячий. Крок 4: подаємо густий курячий суп з локшиною.

Густий курячий суп з локшиною подавайте на обід як основне блюдо. Бульйон виходить дуже наваристим, бо суп диво який ситний і смачний.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Для приготування цього супу ви можете використовувати будь-які овочі, які хочете. Я використовую заморожені, спершу нарізаю їх маленькими кубиками, а потім відправляю в морозильну камеру, щоб потім просто дістати їх і не витрачати час на різання.

– Замість курячої грудки можна використовувати філе з стегон. Тобто очищену від кісток і шкіри м'ясо.

– Ви можете використовувати концентрований бульйон водою, якщо він не дуже наваристий. Це залежить від ваших уподобань.



Категория: Новости