Полунично-ревеневий млинцевий торт


Опубликованно 02.07.2018 12:20

Полунично-ревеневий млинцевий торт

Полунично-ревеневий млинцевий торт — це чудовий десерт! Приготуйте для святкового столу, щоб вразити гостей. Тонкі млинці прекрасно поєднуються і з солодкою ягідною начинкою, і з ніжною сирної. Прикрашається торт білим шоколадом і свіжою полуницею. Інгредієнти: Млинці Борошно 1,5 склянки Молоко близько 3 склянок Яйця 3 штуки Цукор 3 столові ложки Розпушувач для тіста 1 чайна ложка Масло рослинне для смаження Начинка полунично-ревеневая Ревінь-500 грам Полуниця 500 грам Полуничне Желе 1 упаковка Цукор за смаком (необов'язково) Крем Сир вершковий 600 грам Цукор за смаком Жовток 2 штуки Цукор ванільний 1 пакетик Прикраса Шоколад білий 150 грам Вершки 30% 40 мілілітрів

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, міксер, тарілки, ополоник. Приготування: Крок 1: готуємо млинці.

Для млинців збийте міксером разом борошно, молоко, яйця, цукор і розпушувач для тіста. Доведіть до однорідної консистенції. Крок 2: смажимо млинці.

Змастіть сковороду невеликою кількістю масла і посмажте на неї тонкі млинці середнього розміру. Готові млинці залиште поки в сторону остигати. Крок 3: готуємо начинку.

Наріжте ревінь і відправте його на сковорідку разом з цукром.

Коли цукор трохи розтане, додайте до ревеню полуницю. Готуйте, помішуючи, поки шматочки ревеню і ягоди не стануть м'якими і не почнуть розвалюватися. Додайте желе і добре перемішайте, зніміть з вогню і додайте ще цукру за смаком.Залиште в сторону, щоб остигало. Крок 4: готуємо крем.

Збийте сир з яєчними жовтками і ванільним цукром до однорідної консистенції крему.Чергуючи шари з полуниці з ревенем і сирним кремом, зберіть млинцевий торт. Чим менше млинці в діаметрі, тим торт вийде вище.Верхній млинець залиште не змащеним. Надішліть торт в холодильник на 1,5-2 години. Крок 5: прикрашаємо полунично-ревеневий млинцевий торт.

Десь в середині охолодження, прикрасьте торт білим шоколадом. Для цього нагрійте шоколад на водяній бані і змішати його з вершками. Теплим шоколадом покрийте верхній млинець і поверніть все в холодильник.Ягодами прикрашайте безпосередньо перед подачею. Крок 6: подаємо полунично-ревеневий млинцевий торт.

Полунично-ревеневий млинцевий торт подавайте повністю охолодженим. Нарізайте його на шматочки і насолоджуйтеся.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Замість білого шоколаду можна взяти і молочний, але зовні торт буде виглядати не так органічно і красиво.



Категория: Новости