Свинина зі шпинатом і вершками


Опубликованно 02.07.2018 12:20

Свинина зі шпинатом і вершками

Свинина зі шпинатом і вершками — це прекрасне блюдо. Смачний соус зі свіжим і корисним шпинатом у вершках чудово доповнює обсмажене м'ясо. Відмінне рішення для сімейної вечері. Інгредієнти: М'ясна вирізка 1 шматок Шпинат свіжий 200 грам Масло рослинне для смаження Сіль за смаком Перець за смаком Часник 2 зубчики Вершки 0,5 склянки Масло вершкове 1 ложка

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

сковорода, вершки, лопатка, молоток для м'яса Приготування: Крок 1: нарізаємо м'ясо.

М'ясо наріжте шматочками розміром 1,5-2 сантиметри.

Злегка відбийте м'ясо молоточком і поперчіть, посоліть зі всіх сторін. Крок 2: смажимо м'ясо.

Розігрійте на сковороді рослинне масло і на середньому вогнем обсмажте м'ясо до готовності, періодично перевертаючи. Смажте по 2-3 хвилини з кожного боку, потім зніміть з вогню, накрийте кришкою, щоб не охолонули, і приступайте до приготування соусу. Крок 3: готуємо соус.

Промийте шпинат, обсушіть і наріжте його смужками.

Розтопіть в сковороді вершкове масло, додайте пропущений через прес часник, а потім і шпинат. Смажте, поки листя не втратять обсяг, потім влийте вершки і тушкуйте все разом з протягом 3 хвилин.Додайте в кінці сіль і перець. Крок 4: подаємо свинину зі шпинатом і вершками.

Додайте приготовану свинину в соус з вершків зі шпинатом, перемішайте і подавайте до столу гарячим. В якості гарніру однаково добре підійде пюре, рис або макарони.Приємного апетиту!



Категория: Новости