Скумбрія в цибулинні і чаї (фальшива копчена скумбрія)


Опубликованно 06.07.2018 06:10

Скумбрія в цибулинні і чаї (фальшива копчена скумбрія)

Приготування:

Скумбрію помити, відрізати голову, випатрати і обсушити. Приготувати маринад: закип'ятити літр води. Додати в воду лушпиння цибулі і варити 5-7 хвилин, додати чайну заварку, сіль, цукор, перець, коріандр, зняти каструлю з плити і залишити настоюватися до повного охолодження. Охолоджений розсіл процідити, опустити в нього скумбрію, зверху тарілку і відправити в холодильник, погріб або на балкон на три доби. Для рівномірного фарбування рибу потрібно перевертати 2-3 рази в день. Через три доби рибу дістати, обсушити паперовими рушниками, зверху змастити рослинним маслом і подавати до столу. Якщо хочете. Щоб скумбрія мала копчений смак, потрібно спочатку додати в маринад 1 столову ложку рідкого диму. Смачна скумбрія в цибулинні та чайній заварці готова. Більш докладний рецепт і тонкощі соління скумбрії дивіться на відео. Приємного апетиту!



Категория: Новости